Welkom op de website van Nederlands jongste aanbieder van Islamitische kleding. Je vindt hier een uitgebreide collectie hoofddoeken, sjaals, kapjes en andere accessoires om je huidige garderobe hijab-proof te maken. Voor iedere zuster zal er een hijab naar wens zijn. Voor meisjes, jongetjes en mannen hebben wij ook veel leuks.

Scroll eens door onze collectie en vind de perfecte match. We hebben een scala aan diverse kleuren, materialen en patronen.

Nude kleurige hijabs om overal mee te combineren of de sprekende magenta kleurige geplisseerde hijab om je outfit een extra dimensie te geven.

Heb je speciale wensen, wat betreft je hijab?

Zoek een prachtige instant Jersey hijab voor brildragers of een flexy ninja voor toch dat extra grip onder een light stretchty chiffon hijab. 

Wil je eens wat anders en makkelijk?

Bij ons vind je diverse (gekruiste) kapjes, die je look direct afmaken op een simpele maar comfortabele en modieuze manier.

Wat je smaak ook is, bij All Hijab vind je altijd een product wat bij je past. Ben je naar iets specifieks op zoek dat je toch niet direct bij ons kunt vinden? Neem gerust contact op met een foto en/of omschrijving en we kijken wat we voor je kunnen betekenen. Dat is service, toch?

Zoals je weet, dienen wij als moslim eerlijk te handelen en dit staat bij ons daarom hoog in het vaandel. Mocht je door omstandigheden niet (voldoende) in staat zijn om je kleding hijab-proof te maken, stuur ons een berichtje en we kijken, samen met jou, naar de mogelijkheden. Dat is eerlijk, toch?

Je winkelt bij ons voordelig, eerlijk en snel. Levering van al onze producten is binnen 2 werkdagen. ook als je winkelt via een webshop, krijg je dezelfde kwaliteit, productkeuze en (wellicht nog betere) service.

All Hijab,… covers all.

Volg en vind ons via Facebook en/of Instagram, of meld je aan voor de nieuwsbrief, om er zeker van te zijn dat je niets mist qua producten, acties en evenementen.