Hoe gaat het betalen in zijn werking bij allhijab?

Bestellen en betalen bij allhijab:
Bestellen bij ons is heel eenvoudig. Je plaatst je product(en) in de shopping bag en gaat verder met shoppen of direct door naar de shopping bag. Hierbij kom je in het overzicht terecht waarbij je het aantal stuks kan wijzigen of een product geheel kan verwijderen of kan toevoegen. Voor het verrichten van betalingen bieden wij iDeal of MisterCash. iDeal of Mistercash zorgen ervoor dat jij in alle veiligheid je bestelling kan betalen via jouw eigen bank (naar keuze). De iDeal transacties vinden plaats via organisatie Targetpay, zij zullen ervoor zorgen dat jouw betaling qua veiligheid niks te kort komt en deze goed zal worden afgehandeld.

Wij werken met Ideal:
Bij het afrekenen van de bestelde artikelen kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer jouw bank. Vervolgens word je doorgeleid naar jouw eigen bank waar de betaalopdracht klaar staat. Je wordt door jouw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van jouw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is voltooid.

Tip voor bij het bestellen: Houd je bankpas, ABN AMRO e.dentifier, Rabobank Random Reader of mobiel voor Postbank TAN bij de hand tijdens het bestelproces. Voor een bestelling bij allhijab met een iDEAL of Mistercash betaling zijn er geen bijkomende kosten, je betaalt dus alleen een bijdrage aan de bezorgkosten van jouw musthaves (deze bedragen bij ons 4,95 binnen Nederland en 9,00 euro voor Belgie).